/Files/images/img0002.jpg Всеукраїнський благодійний фонд "Діти - наше майбутнє" та Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів вже вкотре проводять акції, направлені на підтримку воїнів, що знаходяться на лінії фронту, створення в їх серцях відчуття теплоти, значущості та підтримки..

Протягом жовтня 2017 року проходила Всеукраїнська благодійна акція "Допоможи солдату - захисти Батьківщину", мета якої - формувати патріотизм у школярів, самовідданість, активну громадську позицію, особисту відповідальність і дієвість за долю та єдність країни, посилення суспільної згуртованості громадян України на основі загальнолюдських цінностей і національних традицій.

В рамках акції відбувся збір коштів на придбання товарів першої необхідності, теплих речей, ліків та смаколиків для наших воїнів.

Учні нашої школи (5-11 класів) долучилися до цієї акції. Зібрані кошти в сумі 400 грн були перераховані на розрахунковий рахунок фонду: 5168742353687951

/Files/images/img003.jpg

Благодійний фонд "На зустріч мрії" висловив подяку учням та вчителям нашого закладу , які кожного року беруть участь в благодійних акціях збору коштів для тих, хто потребує допомоги. Цього року ми допомагали дівчинці із Закарпаття Марійці Чорней.

Кiлькiсть переглядiв: 311