/Files/images/клуммм.jpg Міжнародний день Землі, який відзначається 22 квітня, можна сміливо назвати найглобальнішим святом на нашій планеті. Воно підтримується Організацією Об'єднаних Націй, оскільки спрямоване на збереження нашої рідної домівки - Землі. День Землі — це своєрідна масштабна акція, спрямована на привернення уваги всіх людей до існуючих і ймовірних проблем нашої планети. Більшість з них стосуються питань охорони навколишнього середовища, збереження рослинності на планеті. У зв'язку з цим основними заходами цього свята є озеленення вулиць, шкіл, благоустрій територій.

Робота у цьому напрямку учнями школи проводиться постійно: облагороджується територія школи, учні висаджують нові дерева, квіти; проводяться рейди – очищення мінерального джерела "Солотвинка" та берегів річки Уж.

Цьогоріч своєрідним підсумком свята стало проведення традиційного Дня довкілля під гаслом "Зробимо Україну чистою!" Робота була спрямована на те, щоб кожен розумів, що багатства Землі потрібно берегти, щоб передати їх наступним поколінням людей. Школярі знають, що чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села. Тому кожен, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру весну.

Слід пам'ятати, що Земля — це неоціненний дар, подарований нам природою, це — наш спільний дім, тож берегти її — наш священний обов'язок.

/Files/images/клуммббб.jpg/Files/images/кллу.jpg
/Files/images/кклумм.jpg/Files/images/клумбаа.jpg
/Files/images/клу.jpg/Files/images/кл.jpg
/Files/images/клумба.jpg/Files/images/кклумбаа.jpg
/Files/images/клумммммббббб.jpg/Files/images/клуммммм.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 371