• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я МАЮ ПРАВО!»

Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я МАЮ ПРАВО!»

2019-06-27

/Files/images/1_prava/0-02-04-4fb8536ce9381e6114bd929a8cc92a1ab714587688ba3e52051de63eab11b9b0_35a967f6.jpg

Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків

«Я МАЮ ПРАВО!»

Права людини - броня: вони захищають нас; вони – правила: вказують нам норми поведінки; і вони – арбітри: ми можемо до них звертатися. Сучасний світ практично неможливо уявити без прав і обов’язків людини. Вони виконують для суспільства безліч функцій: право на життя, стабільність суспільства, забезпечення справедливості.

Кожне суспільство формує для людей певні права і обов’язки. Закони, як правило, залишаються незмінними в частині основних засад життя людини. Ми – люди і ми всі рівні, а значить - у нас у всіх однаково рівні права. Людству знадобилися століття, щоб зрозуміти власні права та утвердити їх. І якщо всі люди будуть поважати свої та чужі права, на Землі значно поменшає горя, сліз та кривди.

З метою розвитку морально-етичних якостей дітей, формування у них позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, розвинення морально-етичних якостей дітей, соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації, творчого розвитку та з нагоди Дня захисту дітей Координаційною радою молодих юристів при Міністерстві юстиції України проводиться Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я МАЮ ПРАВО!»

Учні нашого закладу щорічно приймають участь у цьому конкурсі, щоб підтвердити свої думки про те, що Україна гідна стати правовою державою не лише на папері. І тільки спільними зусиллями кожного громадянина нашої країни зможемо цього досягти.

А ми знову раді поділитися досягненнями наших талановитих вихованців. Цьогоріч призове друге місце в регіональному етапі Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право», приуроченого Дню захисту дітей, зайняла робота учениці другого класу Ксенії Бучак у номінації «Молодша група. Індивідуальна робота». У цьому конкурсі дівчинка продемонструвала свої таланти. Юна ліцеїстка була нагороджена грамотою Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області та чудовими призами, за допомогою яких вона зможе створювати нові малюнки - шедеври. /Files/images/1_prava/0-02-04-d7e4191dc6fccebe786672cf82badb003874d33e17c66a9c09195e9bae7cc251_f6f7d691.jpg

Віримо, Ксеніє, що твої мрії та задуми будуть такими ж успішними, як і твоя перемога! Бажаємо нових творчих злетів, неповторних колоритних робіт та здійснення мрій, ще більше впевненості, оптимізму, сміливості, наполегливості та прагнення до успіху.

Нехай все у тебе виходить відмінно, нехай у твоєму житті буде ще мільйон, а то й більше, радісних і феєричних перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 1436