Навчально – пізнавальний інтенсив

2019-10-02

/Files/images/изображение_viber_2019-10-02_20-15-44.jpg

/Files/images/изображение_viber_2019-10-02_20-16-40.jpg

Життя впевнено доводить, що гарне самопочуття дитини в групі продовженого дня, бажання відвідувати її безпосередньо залежить від змісту й форм життєдіяльності в позаурочний час, характеру спілкування й відносин, які складаються в їх процесі. Заняття в групі продовженого дня є однією із форм виховання дітей і допомагає організувати найсприятливіші умови для їхнього відпочинку, навчання і виховання, поєднання навчально-виховної роботи на уроках і в позаурочний час.

Вихователі нашого ліцею Василина Федорівна Дуб та Любов Олексіївна Кирик щоразу намагаються організувати й провести заняття зі своїми вихованцями так, щоб дітки і відпочивали, і навчались. Ось і цього осіннього дня у нашу школу завітали представники пожежно-рятувальної частини смт. Великий Березний. Вони показали малюкам обладнання пожежної машини, розповіли про свою роботу: про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення й наголосили на необхідності дотримання правил пожежної безпеки. Школярі з цікавістю слухали про тонкощі професії пожежника, фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитися різні інструменти. Рятувальники розповідали учням про те, як працює техніка та відповідали на питання, які задавали діти.

Відомо, що пожежники-рятувальники виконують рятувальні роботи, пов'язані з пожежогасінням, повенями, природними катастрофами та іншими непередбаченими нещасними випадками, а також займаються ліквідацією наслідків нещасних випадків (наприклад, дорожньо-транспортний випадок або нафтове забруднення). Рятувальна робота небезпечна і вимагає довірливої співпраці – неправильне рішення або поведінка може загрожувати здоров'ю, життю або майну самого рятувальника чи інших людей.

Рятувальника ми сприймаємо як захисника, що завжди приходить на допомогу, рятує, відкинувши думки про власну безпеку. Це професія, яка об’єднує відважних і самовідданих людей, чий високий професіоналізм, постійна готовність до самопожертви забезпечують кожній українській родині надійний захист від природних та техногенних лих. Тож сподіваємось на подальшу співпрацю.

/Files/images/изображение_viber_2019-10-02_21-28-55.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1460