• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щира вдячність тим, хто подарував ліцеїстам радість!

Щира вдячність тим, хто подарував ліцеїстам радість!

2019-11-18

/Files/images/78455553_157907038943408_2843625764245471232_o.jpg

«Людина починається з добра». У наш непростий час ці слова актуальні й справедливі. Взаємодопомога, взаємоповага, честь і доброта, - головні принципи людського існування, які завжди вирізняють справжніх Людей. Такими принципами послуговуються щодня і наші педагоги, й учні, і їхні батьки. У цьому ми змогли переконатися, коли започаткували у ліцеї акцію «Допоможемо собі самі» з метою збору коштів для придбання спортивної форми. Наші діти – талановиті спортсмени й музиканти, артисти й дослідники, які неодноразово здобувають призові місця на різних конкурсах, змаганнях. От і хочеться, щоб виглядали вони завжди презентабельно. З цією метою і проводилася дана акція, до якої долучилася і батьківська громада, й педагогічна спільнота, й учнівський колектив. Тож сьогодні, у листопаді 2019 року, всі ліцеїсти, педагогічні працівники щиро дякують батькам за благодійну допомогу, яку ви надали вчасно та від щирого серця. Завжди приємно відчувати тепло багатьох сердець, які вболівають за дитячі долі та допомагають у здійсненні дитячих мрій та побажань.

Окремо висловлюємо нашу найщирішу подяку за надання детальної нормативної консультації Юрію Бухлаку. Така підтримка нашої ініціативи досвідченим спортсменом стала прикладом небайдужого ставлення до проблем дітей і розуміння непересічної важливості розвитку шкільного спорту. Завдяки його сприянню здійснення вкрай необхідного питання стало реальним.

У наш нелегкий час досить важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми як свої. І чудово, що такі люди є. До них ми відносимо й працівника фірми з виробництва й розповсюдження спортивного одягу «Joma» - Степаненко Сергія Миколайовича. Відомо, що для занять спортом дуже важливе й необхідне екіпірування. А для досягнення результатів і здобуття перемог діти, насамперед, повинні почуватися комфортно й зручно у спортивному одязі. Тому за допомогою спеціаліста наша шкільна команда придбала форму фірми «JOMA», яка вже давно й заслужено має репутацію виробника якісного спортивного одягу. Це іспанський виробник, який працює на ринку України за доступними цінами. У їх одязі відчутний стиль і комфорт. Ми придбали справді якісну форму, а не бренд виробника: чудова якість гармонує із доступною ціною.

Сергію Миколайовичу, користуючись нагодою, хочемо щиро подякувати Вам від імені всіх, хто зацікавлений у цій благородній справі. Завдяки Вам ми зможемо успішно реалізувати свої мрії й плани. Прийміть нашу найщирішу вдячність за надану допомогу.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за мрії інших і допомагають втілювати їх. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Хочеться ще раз щиро подякувати всім за підтримку та за щирі і чуйні серця. За те що ви не стоїте осторонь шкільних проблем.

Нехай доброта і щедрість повернуться до всіх сторицею. Бажаємо благ і процвітань!

Кiлькiсть переглядiв: 1383