Фейсбуквар

2020-05-25

/Files/images/hqdefault.jpg

Ну от і прийшла весна! Пора веселощів, яскравих емоцій і нових вражень. Та для першачків - це час прощання з однією із найголовніших книг – Букварем. Саме з нього дитина починає свою мандрівку фантастичною дорогою читання.

Свято Букварика для учнів 1 класу нашого ліцею відбулося дистанційно. Класний керівник Василина Василівна Повханич організувала для своїх вихованців онлайн свято - прощання зі своїм першим підручником у формі віртуальної зустрічі на Facebook для того, щоб показати дітям, що їхня подорож світом книги лише починається. Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої та найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, записували відеопривітання - вірші, готували цікаві розповіді!

Насамперед вчителька подякувала батькам за співпрацю, діткам побажала гарного відпочинку і чудової зустрічі у новому навчальному році.

А потім усі разом поринули у спогади: за допомогою перегляду захоплюючих фото про шкільні будні. Дітки згадали найкращі моменти, продемонстрували, чого вони навчилися протягом свого першого шкільного року, пригадали про свої відкриття світу, цікаві ігри, танці й свята. Кожен учень – першокласник передав особисте відеопривітання.

Незабаром закінчиться перший навчальний рік наших дітей, рік напруженої праці, рік перших успіхів і перших невдач. Усі впоралися із завданнями першого класу. І тепер відсвяткували першу шкільну перемогу – попрощалися з першою книжечкою - Букварем.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним!

Свято Букваря на Фейсбуці

Кiлькiсть переглядiв: 1594