Свято Останнього дзвоника

2020-05-29

/Files/images/_a_molod/a/Xl0yCJuY.jpg

Анонс!

Хвилинку уваги! Шановна шкільна родино нашого ліцею, запрошуємо до онлайн - зустрічі за спільним екраном.

29 травня 2020 року о 10.00 . відбудеться трансляція імпровізованого ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА на каналі Ютуб - "Палітра настрою 2020". Долучитися можуть всі бажаючі!

І все на світі треба пережити,

І кожен фініш – це, по суті, старт,

І наперед не треба ворожити,

І за минулим плакати не варт.

Такими чудовими словами геніальної Ліни Костенко від щирого серця вітаємо всіх з Днем Останнього дзвоника! Це свято – завжди урочисте, радісне і хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок пролунав дійсно востаннє.

Через відомі всім обставини свято Останнього Дзвоника проходить незвично – дистанційно, онлайн: школярі – активісти нашого ліцею, класні керівники та директор закладу записали свої відеопривітання для випускників та побажання гарного відпочинку для всіх інших ліцеїстів. Свої слова вітання для всіх випускників та учнів ліцею передав президент Учнівської Думи Олексій Ковач.

Але такий формат проведення свята жодним чином не применшує важливості цієї урочистої події, завершальної крапки у навчальному році, а для декого – і в шкільному житті загалом.

Передзвін шкільного дзвіночка відкриває нову сторінку життя випускників – дорослого життя. Ще вчора їх називали «діти – наше майбутнє». А тепер їм, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — бути чесними і добрими людьми.

Цей незвичний день урочистий і для батьків наших випускників. Адже разом із ними вони пройшли роки шкільного життя, раділи успіхам, переймалися невдачами. Діти, цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Для всіх інших школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Шановним вчителям дякуємо за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Бажаємо всім випускникам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від їх ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі! І зичимо всім випускникам ліцею, як і всіх українських шкіл загалом, мирного неба над головою, доброї долі, щастя та здоров`я і успіхів на наступному життєвому етапі. Перехід до фактично дорослого життя потребує не тільки підтримки батьків та близьких, але і Божого благословення, щоб дорога, обрана нашими випускниками, була доброю та правильною, щоб їх на цій дорозі супроводжував успіх.

Щасти вам, випускники! Кожен фініш – це по суті старт. Зробивши фініш у шкільному житті, ви стартуєте на новому шляху. Нехай все у вас буде гаразд!

Тож вітаємо усіх із святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Останній дзвінок підсумовує

Напружений навчальний рік –

Вітаємо з подією чудовою

Зустрінемось всі разом через рік!

Палітра настрою 2020

Прощання із школою

Кiлькiсть переглядiв: 1492