Новорічно-різдвяна виставка

2015-12-09

/Files/images/PC090372.JPG

/Files/images/PC090370.JPG Стало гарною традицією щороку в останній місяць календаря проводити в закладі Новорічно-різдвяну виставку - конкурс «Новорічна композиція», «Український сувенір» з метою розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, пропаганди бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, що символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.

/Files/images/PC090383.JPG
/Files/images/PC090379.JPG

/Files/images/PC090378.JPGУ виставці взяли участь учні всіх класів. Вони презентували власні творчі роботи, виготовлені з використанням природних матеріалів у різноманітних техніках декоративного мистецтва з новорічно-різдвяною атрибутикою: «Ангел із небес злітає…», «На веселе свято взимку Сніговик придбав ялинку», «І малий Сніговичок йде вітати діточок», «Різдвяна свічечка надії», «Сніжинки-веселинки»./Files/images/PC090380.JPG

Ялинки, сувеніри, іграшки, ікебани, сніжинки радували всіх та дарували новорічний настрій. Журі визначило переможців конкурсу, роботи яких було передано для участі у районній виставці в ЦПР.

Кiлькiсть переглядiв: 1585