День Збройних Сил України

2015-12-07

/Files/images/Рисунок123.jpg

День Збройних Сил України — святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року і відзначається 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні Сили України».

У нашому закладі , як правило, відзначається цей день святковим концертом, уроками мужності та змаганнями між старшокласниками.

Цьогоріч святкове привітання для всіх чоловіків, юнаків презентували школярі 5 - 6 класів.Їх виступ став своєрідним екскурсом у наше українське історичне минуле, відобразив епоху народження і становлення рідної держави.

Старшокласники продемонстрували спритність, вправність та знання народної творчості й козацької термінології в конкурсно - розважальній частині свята-це історичний конкурс «Знавці козацької історії» та вікторина «Склади прислів’я». Але найзахопливішими і найцікавішими були конкурси «Біг у мішках», « Кухар», « Медсестри», «Смуга з перепонами», «Одягаємось на час». Команди «Соколята» та «Орлята» були гідними суперниками. Тому й результатом конкурсів стала «бойова» нічия. А нагородою для учасників були вітамінки, усмішки, гарний настрій та оплески глядачів – вболівальників.

Метою проведення загальношкільного заходу було відзначити День Збройних Сил України; сприяти згуртуванню дитячого колективу; розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність; виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружбу та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння; прищеплювати прагнення до занять фізкультурою; збереження народних звичаїв та традицій.

/Files/images/Рисунок190.jpg/Files/images/Рисунок120.jpg/Files/images/Рисунок121.jpg
/Files/images/Рисунок128.jpg/Files/images/Рисунок129.jpg/Files/images/Рисунок124.jpg
/Files/images/Рисунок125.jpg/Files/images/Рисунок126.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 1728