Новий рік

2015-12-24

/Files/images/678.jpg

Добіг до завершення перший семестр 2015 – 2916 навчального року. І хоча до свята Нового року та Різдва Христового залишається ще декілька днів, радісний настрій та подарунки школярі вже отримують: це і гарні оцінки за семестр, і новорічні призи, конкурси та подарунки – сюрпризи, якими нагороджувались учасники музично – розважальної програми «Новий рік на порозі».

Ведучі привітали всіх вчителів, дітей та гостей свята. А кожен клас підготував для виступу музичну новорічну паузу – пісню про Новий рік. Уся шкільна сім’я разом дружно запросили Діда Мороза, Снігуроньку та дивного гостя – символ року майбутнього - Мавпочку. Та, напевне, найвеселішим сюрпризом стала поява Верки Сердючки, яка розвеселила школярів своїми жартами.

Цікаві й веселі конкурси «Кульковий баскетбол», «Правильний Сніговик», «Лихі шофери», «Бабки – йошки», загадки Діда Мороза дарували дітям позитивні емоції, веселий сміх та радісний настрій.

Завершенням святкової програми став розіграш новорічної лотереї та дощик із цукерок. Продовжили школярі веселитися ввечері на дискотеці, де теж лунали новорічні привітання та пісні.

/Files/images/345.jpg/Files/images/346.jpg
/Files/images/349.jpg/Files/images/348.jpg
/Files/images/347.jpg/Files/images/350.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 1529