HAND-MADE. Новорічно-різдвяна виставка

2018-12-04

/Files/images/IMG_1289_dpгал.jpg

Будь-яке свято цікаве і привабливе. Але для більшості дітей саме цикл новорічно – різдвяних свят особливо радісний і захоплюючий. У нашому краї свята починаються у грудні. Це хвилююче очікування снігу й морозу, передчуття майбутніх подарунків, надії на диво й цікава можливість створювати такі дива власними руками, готуючись щорічно до виставки «Новорічний подарунок», «Український сувенір».

Молодші школярі разом з батьками й чи вчителями реалізовують найкреативніші ідеї, виготовляють різні сувеніри: це й атрибути Нового року - прикрашені ялинки, різнокольорові гірлянди, і дивовижні сніговики, які, здається, ось – ось почнуть танцювати, і зимові веселі хатинки, які немов застигли в очікування Святого Миколая чи Дідуся Мороза.

Старшокласники у цій справі трохи стриманіші, але й їхні витвори немов справжні шедеври виробів у різних техніках з найрізноманітнішого матеріалу: тіста, деревини, кольорового паперу, фетру, тканини. Вони вражали оригінальністю, креативністю, неповторністю, чарівністю, красою. Робота учениці 9 класу – Готри Анастасії – настінна картина, вишита бісером – це відображення ніжного ангела, який ніби дарує людям радість і новорічне диво.

Наша шкільна виставка цього року - це немов ескіз давнього верховинського засніженого села, в якому бенгальські вогні, феєрверки буквально заворожують і роблять свята особливо загадковими і чарівними. Здається, що запах свіжого дерева, сніжинки, диво – ялинки й Сніговички вже незабаром розпочнуть святкувати. Кожен клас презентував для виставки найцікавіші й найкращі роботи, демонструючи свої можливості й нові ідеї.

Журі визначить кращі сувеніри, які приймуть участь у районному етапі виставки. Переможці отримають нагороди і весело готуватимуться до зустрічі Святого Миколая й Нового року.

Дякуємо всім учасникам за гарні вироби, за креативний підхід до виконання робіт, за бажання дарувати іншим відчуття свята. Хай добрий Миколайчик покладе в чобітки гарні дарунки й мир у країні!

/Files/images/2н.в.jpg

Фотоколаж
/Files/images/1н.в.jpg/Files/images/10 н. в.jpg
/Files/images/12 н. в.jpg/Files/images/11 н. в.jpg
/Files/images/13 н . в.jpg/Files/images/3н.в..jpg
/Files/images/6 н.в.jpg/Files/images/5 н.в.jpg
/Files/images/8 н . в..jpg/Files/images/7 н.в..jpg
/Files/images/9 н.в..jpg/Files/images/4 н . в..jpg
Кiлькiсть переглядiв: 1634