Спорт – це радість, спорт - це сила, що дає всім дітям крила!

2019-10-18

/Files/images/_a_molod/DSC09923j.JPG

/Files/images/_a_molod/изображение_viber_2019-10-22_20-22-05.jpgОтакими «окриленими» і радісними повернулися наші юні футболісти ліцею разом із вчителем фізичної культури Михайлом Михайловичем Тисянчин, отримавши перемогу у районному етапі Всеукраїнських змагань із футболу «Шкіряний м’яч».

«Шкіряний м’яч» – всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України. Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл. Турнір є спадкоємцем всесоюзних змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.

Просування активного способу життя серед підлітків є головною метою турніру, вагомим внеском в організацію дозвілля юних українців. Молодь отримує чудову нагоду для самореалізації та здійснення мрій.

Такий турнір відбувся й у Великому Березному. Методом жеребкування команди ЗЗСО І-ІІІ та І-ІІ ступенів було розділено на дві підгрупи, а змагання проходили за коловою системою.

У напруженій боротьбі І місце серед ЗЗСО І-ІІІ ступенів здобула команда нашого ліцею. Юні футболі показали свої таланти і вміння на полі. Судді відзначили капітана команди Олександра Танчака та нападника Максима Рейко, який неодноразово заганяв м’яч у ворота суперника. Злагоджена гра всієї команди, прагнення до перемоги й стали головним стимулом гри.

Переможців та призерів районного етапу Всеукраїнських змагань із футболу «Шкіряний м’яч» було нагороджено дипломами відділу освіти Великоберезнянської райдержадміністрації.

/Files/images/_a_molod/DSC09921 m.JPGУ спорті завжди виграють найсильніші. Тільки завдяки своїй завзятості, працьовитості і прагненню домогтися бажаної мети спортсмени здобувають перемоги. Часом шлях до цього п’єдесталу триває кілька років. Сьогодні ми

вітаємо юних футболістів з перемогою у змаганнях! Хай будуть побиті старі рекорди і поставлені нові, нехай радість від численних перемог не затьмарюють рідкісні програші. Адже спортсмени, як ніхто інший, знають, що шлях до медалей і кубків лежить через перешкоди. Нехай на вашому життєвому шляху цих перешкод буде якомога менше!

/Files/images/_a_molod/17_7.jpg/Files/images/_a_molod/15_14.jpg
/Files/images/_a_molod/24_4.jpg/Files/images/_a_molod/2_71.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 1391