#ДжураДіє! Вітаємо переможців!

2020-04-22

/Files/images/_a_molod/Без названиянгдждєж.jpg

Завершився районний етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв молодшої вікової групи

«Ми все-таки сильні, ми щось-таки значимо, ми світ цей здивуємо своїм життям!»/Files/images/_a_molod/изображение_viber_2020-04-22_17-54-57.jpg

Відомо, що Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є важливою складовою системи патріотичного виховання, що формується в нашому суспільстві. Саме героїчні подвиги українського народу та видатні особистості і їх діяльність мають стати прикладами для наслідування дітьми, молоддю, усіма громадянами нашої країни.

Одним із етапів змагань Гри є обов’язковий конкурс звітів «Добре діло» (про виконання завдань відповідно ідейним принципам лицарства).

Цього року конкурс звітів проводився і для молодшої групи вікової групи, і для старшої.

Рій «Веселкові козачата», створений 2019 року у складі куреню імені Олександра духновича, - це козачата – новаки, які стали активними учасниками шкільних справ, суспільних проєктів. Назву для рою обрали за асоціацією з кольорами веселки: кожен колір – це нова корисна справа козачат./Files/images/_a_molod/изображение_viber_2020-04-22_17-56-30.jpg

Одним із важливих напрямків роботи рою «Веселкові козачата» є виховання екологічно-компетентного учня і формування екологічної культури всіх учасників освітнього процесу.

Відомо, що екологічне виховання – це інформаційно – просвітницька робота, дослідницька діяльність, пізнавальні справи, заходи валеологічного спрямування. Ось такі напрямки доброго діла у цьому навчальному році обрали для себе джури рою «Веселкові козачата» разом зі своїм виховником у рамках міжпредметного екологічного практико – орієнтованого проєкту «Ми все-таки сильні, ми щось-таки значимо, ми світ цей здивуємо своїм життям!» та представили у рамках Доброго діла.

І ось завершився районний етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв молодшої вікової групи. Методичним кабінетом відділу освіти проведено районний етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв молодшої вікової групи Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») і визначено: найкраще виконання цих основних завдань здійснюється у Костринському ліцеї, представленому роєм «Веселкові козачата» (виховник Мастяк Тетяна).

Зрозуміло, що для маленьких козачат – це лише початок спільної великої роботи. /Files/images/_a_molod/FB_IMG_1587581347271.jpg

Сьогодні вітаємо переможців! Вітаємо кожного окремо і всіх разом! Адже відомо: коли разом збираються, розвиваються, шукають креативні цілеспрямовані особистості, тоді створюється особливий потенціал, і ця енергія робить світ кращим, добрішим, досконалішим.

/Files/images/_a_molod/66437.003.png

Кiлькiсть переглядiв: 1468