• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічний майданс "Хай прийдешній Новий рік несе щастя на поріг!"

Новорічний майданс "Хай прийдешній Новий рік несе щастя на поріг!"

2020-12-22

/Files/images/_a_molod/maydans/IMG_20201222_113204.jpg

Новорічний майданс «Хай прийдешній новий рік несе щастя на поріг!»

/Files/images/_a_molod/maydans/изображение_viber_2020-12-28_17-35-14.jpg«Посміхніться, радійте, креативно веселіться, адже новорічні свята наближаються!» Саме такими словами – закликом можна охарактеризувати чудове веселе дійство, яке організувала й провела зі своїми третьокласниками Оксана Василівна Ковач.

Обмежувальні заходи через карантин досі діють. Є й хороша новина: новорічні свята не заборонили. І тому педагог зуміла організовувати свято по-іншому — на жаль, без участі батьків і гостей, з урахуванням протиепідемічних вимог. Проте доклала всі зусилля для того, щоб маленькі ліцеїсти раділи й весело відпочили. У підготовці до новорічного свята було задіяно багато «підрозділів»: домашня «фабрика костюмів», магазин прикрас та іграшок, студія літературного читання та декламування віршів, майстерня танцювальних номерів.

Відомо, що зі святом Миколая розпочинаються зимові свята. А сьогоднішнє феєричне дійство стало креативним продовження гарної традиції нашого закладу: зустрічати Новий рік і вітати зі святом любих вчителів, рідних батьків, справжніх друзів.

Інтрига новорічного майдансу полягала в тому, що вчителька креативно підійшла до організації й проведення заходу: маленькі ліцеїсти самостійно вчили слова – вітання для рідних (потайки від мам, татусів і бабусь) і готували карнавальні костюми для виступу за власним бажанням. Єдиного сценарію чи умов не було. Малеча отримала завдання зробити виступ яскравим і цікавим. Результат перевершив усі сподівання: зусиллями малих ліцеїстів, за співпраці вчителя і батьків школярики зуміли не лише презентувати свої щирі привітання, а й справді чудово відпочити, повеселитися, зустріти Діда Мороза з подарунками.

/Files/images/_a_molod/maydans/изображение_viber_2020-12-28_17-31-54.jpgПриходить свято – Новий рік, радіє дітвора.

Приходить свято – Новий рік, стрічать його пора!

Сьогодні весело у нас: ми Новий рік стрічаємо,

І всіх - усіх ріднесеньких ми гаряче вітаємо!

Від душі прийміть вітання і найкращі побажання.

Щоб в здоров’ї жити всім і дорослим, і малим!

Кiлькiсть переглядiв: 2439