Безпека понад усе!!!

2021-09-12

/Files/images/_a_molod/den_vchitelya/unnamed.jpg

/Files/images/dr/IMG-62ff6a48bd17fb1bc39c5fb541067e03-V.jpg Завжди пам'ятай, твоя безпека - в твоїх руках!

Якщо ти знаєш правила дорожнього руху і дотримуєшся їх - ти захищений.

/Files/images/dr/IMG_20210912_101118.jpgЯк завжди, у вересні, розпочався двотижневик профілактики ДТП "Увага! Діти на дорозі!".

Девіз "Правила дорожнього руху знай - життя та здоров’я зберігай"

Щорічно з початком навчального року у закладах проводяться превентивні заходи щодо безпеки дорожнього руху, метою яких є інформування дітей, залучення їх до вивчення й дотримання Правил дорожнього руху, профілактика дорожньо – транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на вулицях села, заміських дорогах, у транспорті.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпечної поведінки на дорозі, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього здорового життя.

Задля розширення знань про безпечну поведінку на дорогах, розвиток вмінь і навичок свідомого дотримання Правил дорожнього руху, виховання поваги до інших в ліцеї організовуються різноманітні форми проведення двотижневика.

В усіх класах ліцею були проведені бесіди-інструктажі, інформини, рольові ігри, вікторини, хвилини превенції, челенджі, розгадування ребусів та кросвордів, ситуаційні задачі, навчання-практикуми, а також розроблені безпечні маршрути дороги з дому до школи та у зворотньому напрямку.

Адже,дти мають усвідомлювати необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях. Від цього залежить їх життя і здоров’я!

Кiлькiсть переглядiв: 193