Прощавай, Букварику

2023-05-26

/Files/images/2023lto/IMG-483b6ec4b823f36730a7f8a3393af920-V.jpg

ФЕЙСБУКВАР збирає друзів

Для нушенят маленьких Костринського ліцею цей день став незвичним: і рідні гості – мами, бабусі, татусі, і незнайомі персонажі – Грицько, Циганка, Палажка і Параска, поліціянти, і незвична святкова атмосфера. Адже дітки попрощалися із своєю першою книгою – Букварем, якому завдячують своїми чудовими вміннями й навичками. Майже триста шкільних днів першачки мандрували Країною Знань зі своїм кращим другом Букварем. Рік минув з того часу, коли привітно відкрив малечі двері наш ліцей. І сьогодні всі вміють гарно читати, писати та рахувати. Багато своїх зусиль для цього доклали і перша вчителька, і батьки й самі учні.

Перша сходинка Країни Знань подолана! Будуть, безперечно, нові й цікаві книги у житті кожної дитини. Але найкращою залишиться Буквар!

Малеча на святі радісна й розгублена, зацікавлена й схвильована. Які ж то нові сюрпризи готує для них незвідана Країна Знань!? У які захоплюючі мандри поведе їх далі улюблена вчителька Оксана Василівна? Багато – багато запитань у нушівців. І життя у здоров’ї і мирі дозволить їм пізнавати ширше світ, крокувати у життя разом зі своїми батьками й наставником весело й сміливо. Щасливої і мирної дороги вам, маленькі ліцеїсти! Хай на шляху зустрічаються вірні друзі, приємні сюрпризи. А поруч будуть рідні батьки, вчителі і цікаві нові книги!

Кiлькiсть переглядiв: 265