Інтелектуально-патріотичні супербої «Голос минувшини проти Гугла»

2021-12-06

/Files/images/zs/8e19b5999911372a3da682417c74d89a.jpeg

Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають важливе державне свято – День Збройних сил України.

Хай буде сильною рука,

Міцними будуть хай війська,

Нехай здоров'я - як та криця,

Хай служба завжди - як годиться!

Хай всюди - спокій, лад та мир!

Щороку, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних Сил України. На наших військових покладена священна місія — боронити рідну землю та берегти мирне життя народу. Тому ми возвеличуємо силу української армії, її незламність, мужність та непоборність. З великою гордістю в душі прославляємо солдат, які героїчно виконують військовий обов’язок на сході України. Кожен українець розумом та серцем відчуває місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни.

Свято Збройних Сил України – це і данина пам’яті воїнам, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України, і утвердження віри у непереможність сьогоднішніх захисників. Саме тому щороку й наші ліцеїсти проводять заходи, приурочене цій даті. Цьогоріч змагання проводилися у формі інтелектуальних "боїв" та веселих змагань між командами «Шароварів» і «Джинсів» - знавців минувшини і сьогодення. Наші хлопці продемонстрували і знання з історії Батьківщини, і розуміння сучасних інновацій. А веселі розважальні конкурси підтвердили: козацька слава і відвага живуть в серцях і сьогоднішніх юнаків.

Головним посилом заходу стало розуміння того, що, тільки пам’ятаючи минуле, ми зможемо побудувати гідне майбутнє.

Віримо в те, що українська армія залишатиметься національною гордістю, гарантом безпеки нашої держави. Бажаємо миру та спокою воїнам, здоров’я та злагоди їх родинам. Україна переможе, бо має силу нескорених!

Тож щиро вітаємо всіх військовослужбовців із Днем Збройних сил України. Знайте: ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Бажаємо всім захисникам і захисницям міцного здоров’я, невичерпної енергії і незламної віри, мирного неба, благополуччя, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!

/Files/images/zs/IMG_20211206_144615.jpgСлава Україні!

Героям слава!

Кiлькiсть переглядiв: 249