Патріотичний фест

2022-10-21

/Files/images/a2022/3767483531_w640_h640_naklejki-patrioticheskie-timoyeserdenko.jpg

Патріотичний фест « У нас усюди фронт. Ми – сила й міць землі, єдиний ми народ своєї України!»

Нам всім і досі змиритися з тим, що від початку вторгнення російської армії на територію України минуло уже багато днів. Увесь світ дивиться на те, як героїчно обороняють свої землі український народ та ЗСУ. І не просто дивиться, а допомагає - обладнанням, фінансами, турботою про тих, хто змушений був полишити свої домівки... Слова підтримки летять до нас з усіх країн. І це додає сил та віри в те, що за нами правда — а отже, і перемога.

/Files/images/a2022/IMG_20221022_153546.jpgУ такі тривожні для всіх українців дні кожен з нас шукає можливість, щоб допомогти і підтримати наших захисників і захисниць. Наші ліцеїсти слова вдячності, слова молитви і щирі пісні приготували у подарунок для всіх українських захисників і захисниць. Ми планували випустити відео до свята. Але ж розуміємо: ситуація склалася так, що діти змушені були переховуватись під час повітряних тривог. Але ж час для щирих вітань буває різний? І наші ліцеїсти хочуть, аби сьогодні і завтра, і завжди для наших славних воїнів знаходились слова підтримки і вдячності, аби вони всі пам’ятали, що тут, в тилу, за них моляться і просять Божої опіки.

/Files/images/a2022/IMG_20221022_153355.jpgКожен класний колектив підготував своє виконання сучасних українських патріотичних пісень, аби знову передати нашим захисникам слова вдячності і підтримки, надіслати їм свою любов і турботу. Пишаємось нашими хлопцями і дівчатами. Гордимося, що у нас сильна і потужна армія. Ми – на своїй землі! Україна є, була і буде! Разом ми – сила!

Разом до Перемоги!

Кiлькiсть переглядiв: 228