Батьківські збори

2017-03-02

/Files/images/бюз.jpg

/Files/images/бююз.jpgЗ метою посилення роботи щодо попередження негативної поведінки дітей та підлітків 2 березня 2017 року відбулися загальношкільні батьківські збори,

під час яких батьків було ознайомлено з листами міністерства освіти і науки України:

«Щодо профілактики суїцидальних тенденцій серед учнів» від 28.03.14 № 1/9-179;

«Щодо профілактики учинення дітьми навмисних самоушкоджень» від 07.08.15 № 2/3-14-1572-15;

Директор закладу Яцуга О.В. ознайомила присутніх з можливими мотивами суїцидальної поведінки школяра, вказала на соціально-психологічні фактори ризику, які можуть сприяти виникненню суїцидальних проявів у підлітків та молоді, а також , як саме визначати перші загрозливі тенденції суїцидальної поведінки. Олександра Василівна наголосила на тому, що одним із напрямків профілактики негативних проявів в учнівському середовищі є просвіта батьків.

Окремо обговорювалось питання "Насильство над дітьми та його види". Також батьки були ознайомлені з результатами анкетування щодо булінгу в дитячому колективі.

Для вдосконалення спільної роботи закладу і сім’ї в напрямі превентивного виховання дитини Кахнич Марія Михайлівна запропонувала батькам анкету "Як добре ми знаємо своїх дітей і які методи впливу на них використовуємо?"

/Files/images/б.з.jpgБатьківській громаді були надані методичні рекомендації «Про профілактику негативних явищ серед дітей, підлітків та учнівської молоді».

Кiлькiсть переглядiв: 1419