Конкурсно-розважальна програма "Зимовий колорит"

2018-12-27

/Files/images/DSC08085.JPG

За вікном пролітає пухнастий сніжок, легенький морозець демонструє свої вишукані шедеври прямо на наших шибках, а діти, ці маленькі непосидючі бешкетники, вже майструють своїх веселих новорічних сніговичків. Бачиш усе це — і на душі стає так тепло і приємно, як ніколи. Чому? Та тому що вже відчувається повноцінний прихід зими. А зима — це та чудова пора року, яка вміє дарувати приємні емоції та незабутні враження, адже саме в цей період ми відзначаємо найбільші й найулюбленіші свята усього світу, які пов’язані з самобутніми традиціями й звичаями.

Ось і цьогоріч напередодні Нового року землю вкрила снігова шуба. Заблищали, засяяли сніжинки у світлі ліхтарів. В освітлених вікнах будинків можна побачити вбрані ялинки та гирлянди, які світяться кольоровими вогниками.

А у рідній школі зустріч Нового року розпочалася з конкурсно-розважальної програми «Зимовий колорит», до проведення якої готувався кожен класний колектив. Захоплююча новорічна історія розпочалася в умовному аеропорту, де через несприятливі погодні умови опинилися всі казково – чарівні персонажі. Засніжений верховинський аеропорт приймав незвичайну процесію: авіадиспетчера, популярну естрадну зірку, адміністратора й, звичайно, Діда Мороза зі Снігуронькою та трьома поросятками – символами року прийдешнього. А також завітав до дітлахів і молодий ще Новий рік – символ року Жовтої Свинки.

Затамувавши подих, з нетерпінням чекають діти приходу Нового року. Адже таке свято — це не просто особливий день, це — найбажаніші, найжаданіші, наймасштабніші подарунки, веселощі і цілий океан дитячого сміху й радості. У нашій програмі веселі конкурси «Джунглі», «Переправа», «Першовідкривач», «Уповільнена дія», «Ерудит» дали можливість дітлахам веселитися й жартувати, показати свою майстерність, винахідливість і фантазію. Чудові новорічні пісні й побажання також звучали у програмі свята. А восьмикласники підготували для всіх присутніх новорічно – різдвяні щедрівки, засіваючи житом – пшеницею на щастя, на мир і добро. Виступ старшокласників запам’ятався всім присутнім виконанням різдвяних колядок, які ще змалечку знає кожен з нас. Чарівна атмосфера свята доповнювалася розвагами, сміхом і щедрими солодкими подарунками та лотерейними призами. Ще одним приємним сюрпризом конкурсно-розважальної програми «Зимовий колорит» став запальний танок учасників танцювального гуртка.

А під завісу свята всі школярі змогли разом, відраховуючи завершальні хвилини року, запросити Новий рік – рік щасливих сподівань і надій, рік жаданого миру й добра - у кожну домівку, у кожну родину.

Коли проб’є дванадцята година, і Старий рік зустрінеться з Новим,

Хай пощастить і Вам, і всій родині. Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви!

Хай казку принесе на крилах вечір, і казка щоб затрималась навік,

І під ялинку щоб чарівні речі приніс Вам щедрий дядько Новий рік!

Хай Новий рік у вишиванці розбудить Вас щасливо вранці,

І принесе у Вашу хату – усмішок й радощів багато.

Розбудить приспані надії, зерном і щастям вас засіє,

Зігріє миром і любов’ю в подарує всім здоров’я!

Писилання на відео "Танець новорічних гостей" : wym-1546116569244

Фотоперебіг свята

/Files/images/rk/DSC08036.JPG/Files/images/rk/DSC08038.JPG
/Files/images/rk/DSC08041.JPG/Files/images/rk/DSC08042.JPG
/Files/images/rk/DSC08069.JPG/Files/images/rk/DSC08067.JPG
/Files/images/rk/DSC08055.JPG/Files/images/rk/DSC08058.JPG
/Files/images/rk/DSC08046.JPG/Files/images/rk/DSC08047.JPG
/Files/images/rk/DSC08054.JPG/Files/images/rk/DSC08072.JPG
/Files/images/rk/DSC08062.JPG/Files/images/rk/DSC08050.JPG
/Files/images/rk/DSC08087.JPG/Files/images/rk/DSC08090.JPG
/Files/images/хлопці11.jpg/Files/images/хлопці10.jpg
/Files/images/rk/DSC08093.JPG/Files/images/rk/DSC08097.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 1673