У веселкові мандри разом вирушаймо, щирими усмішками літо вітаймо!

2021-06-01

/Files/images/sontsekolo/image.jpg

/Files/images/sontsekolo/IMG_20210616_220822.jpgСаме з такими напутніми словами наші ліцеїсти закінчили навчальний рік і вирушили на літні канікули. Свій відпочинок уся шкільна родина розпочала з відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Уже традиційно 1 червня відзначається «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях дорослі бачать продовження роду людського, здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Ми прагнемо, щоб вони зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Тому класні керівники ліцею запропонували своїм вихованцям відсвяткувати цей день весело й щасливо. Наш рідний край – це мова, пісні, книжки, а ще традиції й історичні пам’ятки народу.

/Files/images/sontsekolo/IMG_20210616_222127.jpgЩоб краще це зрозуміти – треба зазирнути у історичне минуле нашого краю. Саме таким віконцем в давнину для учнів молодших класів стала пізнавальна екскурсія рідною Березнянщиною. Вони побували на Ужоцькому перевалі - межі Галичини і Закарпаття , поблизу кордону з Польщею. Дітям цікаво було дізнатися про місце, де бере початок наша річка Уж, побачити кордони областей та відвідати чудовий туристичний комплекс «Ужанські купелі». Тут їх пригостили смачним чаєм, розповіли про роботу цього оздоровчого комплексу. Неймовірні враження та позитивні емоції привезли цього дня діти з собою додому.

/Files/images/sontsekolo/IMG_20210616_220748.jpgА от учні середньої ланки школи обрали для себе відпочинок на околицях рідного села. Неперевершена природа рідних Карпат, чудова локація, активний відпочинок і смачна печена картопля запам’яталися ліцеїстам, які разом з класними керівниками мандрували околицями села. Діти залишилися задоволеними від проведеного відпочинку, отримали масу чудових вражень, море екстриму й емоцій. Запропонували всім: залишайте весь негатив, поганий настрій і проблеми вдома та гайда на відпочинок у природу!

Уже доброю традицією для нашого закладу стали пізнавальні екскурсії, походи, мандрівки після закінчення навчального року. І літнього дня ліцеїсти – старшокласники побували на екскурсії в місті Ужгород, де прогулялися липовою алеєю – парком – пам’яткою садово – паркового мистецтва місцевого значення, що розташована на набережній Незалежності та Студентській набережній. Також відвідали кіносеанс у театрі «Доміон». Повернулися з екскурсії задоволені гарно проведеним часом, спілкуванням у веселій компанії. Без перебільшення Ужгород - це місце, куди хочеться повертатися не раз.

/Files/images/sontsekolo/IMG_20210616_220945.jpgЧудовий відпочинок для своїх вихованців педагоги організовують не лише першого червня. Попереду літо. Цікаві подорожі й мандрівки тривають. Із рідними батьками чи друзями наші школярі продовжать свій відпочинок, щоб здоровими й радісними повернутися до школи восени.

Ми переконані: кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І такі заходи – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни./Files/images/sontsekolo/IMG_20210616_225240.jpg

/Files/images/sontsekolo/IMG_20210616_222111.jpgВесело крокуймо в літо! Нехай кожна дитина буде щасливою!

Кiлькiсть переглядiв: 253