Ми в світ прийшли із маминого слова

2021-05-07

/Files/images/_a_molod/1ukr/IMG_20210508_080028.jpg

У житті кожної людини величезну роль відіграє мама-наша підтримка і опора. Для підтримки і шанування всіх мам світу встановлено Міжнародний День матері. У цей день заведено вітати і робити подарунки всім мамам і бабусям. От і ми, вихованці ГПД Костринського ліцею, вітаємо своїх мам і бабусь з цим чудовим святом.

Дорогі наші матусі, заклопотані і радісні, роботящі і привітні, будьте ще багато років щасливими і здоровими. Ростіть нас, своїх діточок, у мирі і любові. Нехай Господь дарує всім вам ще багато років життя і радості та гордості за нас – ваших найкращих діточок!

Любі бабусі і матінки милі,

Велике спасибі, що ви нас зростили.

Ми просимо з глибин сердець,

Щоб добрий Бог, щоб Бог-Отець

Вам щирого здоров'я дав

І щоб 100 літ він вас оберігав!

Хай буде удача у всьому,

Добробут хай буде у домі.

Багатство і радість, й наснага,

І шана людська, і повага!

З величезним бажанням привітати своїх улюблених мам і бабусь з чудовим днем вихованці групи продовженого дня нашого ліцею підготували подарунки своїми руками для найрідніших людей у житті. Вони записали відео привітання, шоб про їх бажання довідались усі.

#День_Матері

Матері. Їх мільйони, і кожна несе у своєму серці материнську любов. Жінки всіх рас, різних народностей, обпалені південним сонцем і ледве зігріті ним на Півночі, — всі вони однакові у єдиному, неспокійному пориві почуттів. Одне і те ж радісне почуття сповнює їх тоді, коли вони схиляються над своєю дитиною. Серця їхні говорять на єдиній мові світу, і кожний, якщо в ньому є хоч атом людяності, скаже: «Найкраща мати — моя мама», адже немає меж її ніжності, хто б не була вона, де б не жила, не росла, яка б кров не змушувала битися її серце…

Відколи ти пам’ятаєш себе — мама твій перший наставник. Ще малим ти летів до неї зі сльозами, коли тебе хтось ображав, їй відкривав болі своєї душі, бо в материнському серці завжди знайдуться слова втіхи, найкраща порада.

В. О. Сухомлинський писав: «Умій відчувати серце матері, умій бачити в її очах мир і спокій, тривогу і неспокій, збентеження і смуток. Якщо ти в дитинстві не навчився бачити в материних очах її душу, ти на все життя залишишся моральним невігласом».

Кiлькiсть переглядiв: 356